ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάδειξη νέου προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Δυτικής Σάμου

Κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Γενάρη και συγκεκριμένα την Κυριακή 9 /01/2022 αναδείχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Για την δεύτερη θητεία (09.01.2022 - 31.12.2023) εκλέχθηκαν οι κάτωθι:

Α] Για το αξίωμα του προέδρου ο δημοτικός σύμβουλος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού Κυπραίου Δημήτριος με 18 ψήφους υπέρ και 3 λευκά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την πρόσκληση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, Αλεξάνδρου Λυμπέρη πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο Καρλοβασου παρουσία της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας.

Ευχή όλων για το 2022 είναι υγεία και ευημερία για τον τόπο και τους συμπολίτες μας!

Χαρούμενος και ευλογημένος ο νέος χρόνος!

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης,  πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021,  στο  Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρλοβάσου , στο Λιμεναρχείο και στο Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου όπου  αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους για καλή χρονιά  με υγεία, ευτυχία και προσήλωση στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Ανακοίνωση

Εικόνα

Για τους ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας ή ακινήτου επαγγελματικής χρήσης που επλήγησαν από τον σεισμό της
30ής Οκτωβρίου 2020 στη Σάμο,
δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση 
(Β’ 5950/16.12.2021) 
για τη διαδικασία χορήγησης πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

«Η σημερινή ημέρα είναι μια αφορμή ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας, για μια κοινωνία που οι συνάνθρωποί μας με προβλήματα θα έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχουν ισότιμα στην ζωή!

Οφείλουμε ως άνθρωποι να δείχνουμε τον σεβασμό μας και να αποδεχόμαστε τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου καθημερινά και αδιαλείπτως, στοχεύοντας στο χτίσιμο μιας πολιτισμένης και ισότιμης κοινωνίας.