Δελτίο τύπου
ΕΙΚΟΝΑ
Κατηγορία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 , η «4η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Μετά από 16 χρόνια , η δημοτική αρχή με την άψογη συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΑΜΟΥ -ΧΙΟΥ κατάφεραν να οργανώσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνει χώρα στο νησί μας.

Παιδιά και νέοι διαφόρων ηλικιών και ιδιαίτερων ικανοτήτων εξέπληξαν με τις αθλητικές τους επιδόσεις, εισπράττοντας το πιο θερμό και εγκάρδιο χειροκρότημα για την προσπάθειά τους!

Η ικανοποίηση του κοινού ήταν εμφανής στα πρόσωπα τους και ιδιαίτερα των φιλάθλων του κλασσικού στίβου που απόλαυσαν τους αγώνες ζωντανά μετά από μεγάλο χρονικά διάστημα αποχής.

Η αθλητική μαχητικότητα των συμμετεχόντων και η αγάπη στο βλέμμα τους ,μας δίνουν το κίνητρο να παλέψουμε για τον προγραμματισμό και άλλων τέτοιων γεγονότων!

Για αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συν διοργανωτές μας Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ ΣΑΜΟΥ , όλους τους αθλητές και τους συνοδούς αυτών, την Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Σάμου, την ΚΟΜΥ Σάμου, το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου καθώς και τους χορηγούς μας , την ATTICA GROYP , τον Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ , την επιχείρηση ΑΝΘΕΜΙΣ και Central Café Bar και τον κύριο Γιώργου Αναγνώστου.

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου