ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα με τη Συνεργασία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων σήμερα, Τετάρτη 19/01/2022 ,με θέμα την Ινομυαλγία & Ρευματικά Νοσήματα.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάδειξη νέου προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Δυτικής Σάμου

Κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Γενάρη και συγκεκριμένα την Κυριακή 9 /01/2022 αναδείχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Για την δεύτερη θητεία (09.01.2022 - 31.12.2023) εκλέχθηκαν οι κάτωθι:

Α] Για το αξίωμα του προέδρου ο δημοτικός σύμβουλος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού Κυπραίου Δημήτριος με 18 ψήφους υπέρ και 3 λευκά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στον εμπορικό δρόμο Ιπποκράτη Ζαΐμη από κτίριο ΚΑΠΗ έως το ασφαλιστικό γραφείο κ. Τζόγια καθώς και στους κάθετους δρόμους από 08:30 π.μ. έως 10:30 π.μ.

 

εικόνα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την πρόσκληση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, Αλεξάνδρου Λυμπέρη πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο Καρλοβασου παρουσία της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας.

Ευχή όλων για το 2022 είναι υγεία και ευημερία για τον τόπο και τους συμπολίτες μας!

Χαρούμενος και ευλογημένος ο νέος χρόνος!

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης,  πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021,  στο  Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρλοβάσου , στο Λιμεναρχείο και στο Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου όπου  αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους για καλή χρονιά  με υγεία, ευτυχία και προσήλωση στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Ανακοίνωση

Εικόνα

Για τους ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας ή ακινήτου επαγγελματικής χρήσης που επλήγησαν από τον σεισμό της
30ής Οκτωβρίου 2020 στη Σάμο,
δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση 
(Β’ 5950/16.12.2021) 
για τη διαδικασία χορήγησης πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής.

Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη  9 Δεκεμβρίου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Δημαρχείο του Καρλοβάσου από τις 10:00π.μ. έως 13:00 μ.μ. και θα διενεργεί τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) αποκλειστικά στους δημοτικούς υπαλλήλους.

 Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και από τις 10:00π.μ. έως και τις 13:00μ.μ. κλιμάκιο θα βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο Μαραθοκαμπου όπου θα διενεργούνται τεστ σε όλους τους δημότες.