ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα με τη Συνεργασία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων σήμερα, Τετάρτη 19/01/2022 ,με θέμα την Ινομυαλγία & Ρευματικά Νοσήματα.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021»

 

Στο πλαίσιο δράσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» ο Δήμος Δυτικής Σάμου  καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, σωματείο, σύλλογο  ή και φυσικό πρόσωπο να συμμετάσχει σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 16-22 Σεπτέμβρη 2021.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 29 Αυγούστου από τις 10:30 έως τις 20:00 στον Μαραθόκαμπο στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’Στα Ίχνη του Πυθαγόρα’’, θα πραγματοποιηθεί ολοήμερη έκθεση καλλιτεχνών που ζουν στην Σάμο.

Κατά μήκος του Ιστορικού Περιπάτου Μαραθοκάμπου, πίνακες ζωγραφικής και έργα γλυπτικής θα σηματοδοτούν το συνταίριασμα ιστορίας και παρόντος δίνοντας μια ελπίδα μελλοντικής ανάκαμψης των εγκαταλελειμμένων σπιτιών του χωριού.

Δελτίο τύπου -Ανακοίνωση

 

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ξεκίνησε από σήμερα , Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, την συλλογή ειδών για την στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Βυρσοδεψίας Καρλοβάσου από τις 09:00 π.μ. έως και την 13:00 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «4Η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» θα λάβει χώρα στο Δήμο Δυτικής Σάμου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ..

Οι  συν διοργανωτές των αγώνων είναι:

Δελτίο τύπου

Για 3η φορά διοργανώνεται στην Σάμο το Ράλλυ Αντίκα «Tour des Samos» με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας κ. Ιωάννη Ιγγλέση.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στηρίζει τον αγώνα Ιστορικών Οχημάτων και εύχεται στους συμμετέχοντες , καλή επιτυχία καθώς και να απολαύσουν τις ομορφιές όλου του νησιού από άκρη σε άκρη.

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου