Κατηγορία

Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έχει συσταθεί γραφείο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών  (ΔΑΕΦΚ) το οποίο θα στεγάζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Καρλοβάσου  και θα λειτουργεί καθημερινά  από την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι του γραφείου  θα εξυπηρετούν τους πολίτες και τα τεχνικά γραφεία για θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις και την επιδότηση ενοικίου.

Πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

ΑΠΟΦΑΣΗ 133/2020 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθ. 133/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα : '"Ανάκληση της αριθ. 98/2020 Απόφασης του Δ.Σ. και έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) του Δήμου Δυτικής Σάμου" .

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει τους πολίτες ότι  η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για τα επιδόματα πρώτων βιοτικών αναγκών , επισκευαστικών αναγκών και οικοσκευών λόγω σεισμού  λήγει  την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Ευχαριστήρια επιστολή για την στήριξη των σεισμοπαθών του Δήμου Δυτικής Σάμου

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου  με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, όλους εσάς που προσφέρατε δωρεάν,  άλλοι τις υπηρεσίες σας και άλλοι αγαθά πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, εξοπλισμό καταλυμάτων για τους σεισμόπληκτους πολίτες και τις  οικογένειες του δήμου μας και συνεισφέρατε ουσιαστικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Άρθρο 4 παρ. 8 της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/48653/1597/29.05.2019 (ΦΕΚ 2172/Β/07.06.2019) σχετικά με τον Επιμερισμό του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% σε Κοινότητες όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί Σταθμοί για τα έτη 2015-2019, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html