Κατηγορία

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου

Έλμερ ο Παρδαλός Ελέφαντας -Παιδικό Θέατρο

Δημοτικό Σχολείο Μαραθοκάμπου

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ώρα έναρξης : 20:30 μ.μ.

H επίσημη θεατρική παράσταση του

“Έλμερ του Παρδαλού Ελέφαντα”

Στη Σάμο την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4

Αυγούστου 2021!

Ανακοίνωση

Εφιστούμε την προσοχή των δημοτών μας στο θέμα της χρήσης και της κατανάλωσης νερού.

Λόγω του ότι βρισκόμαστε εν μέσω της θερινής περιόδου , οι ανάγκες είναι αυξημένες μιας και η επισκεψιμότητα μεγαλώνει τις απαιτήσεις χρήσης νερού.

Επιβάλλεται η σωστή και η περιορισμένη χρήση αυτού.

Τονίζουμε ότι το νερό της ύδρευσης απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιείται για άρδευση.

Δελτίο τύπου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 , η «4η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Μετά από 16 χρόνια , η δημοτική αρχή με την άψογη συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΑΜΟΥ -ΧΙΟΥ κατάφεραν να οργανώσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνει χώρα στο νησί μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «4Η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» θα λάβει χώρα στο Δήμο Δυτικής Σάμου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ..

Οι  συν διοργανωτές των αγώνων είναι:

Δελτίο τύπου

Σχετικά με τον «ντόρο» που έχει δημιουργηθεί για την υπάλληλο του δήμου που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μαραθοκάμπου, ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει για τα κάτωθι.

Είναι γνωστό σε όλους  και πολύ περισσότερο στους «διαμαρτυρόμενους» ότι ο νεοσύστατος δήμος μας από την ημέρα συστάσεως λειτουργεί με ελλιπές προσωπικό.

Δελτίο τύπου

Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες το βράδυ , ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης με τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δημήτρη Παπαγεωργίου με θέμα την «Πορεία εξέλιξης των ζητημάτων που αφορούν το πανεπιστήμιο».

Στην ενημέρωση παραβρίσκονταν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών , Μεταφτσής Βασίλης και ο Πρόεδρος Τμήματος Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Στυλιανός Ξανθόπουλος.