Κατηγορία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

O Δήμος Δυτικής Σάμου, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό, για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ»,  με προϋπολογισμό 837.051,21 ΕΥΡΩ (χωρίς ΦΠΑ),

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

O Δήμος Δυτικής Σάμου, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό, για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ»,  με προϋπολογισμό 1.500.000,00 ΕΥΡΩ (χωρίς ΦΠΑ),

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ με θέμα: «Χαρακτηρισμός ως διατηρητέων των βυρσοδεψείων φερόμενων ως ιδιοκτησία Ιωάννη Χουβαρδά και κληρονόμων Σταματίου Μισίρη, της διώροφης οικίας φερόμενης ως ιδιοκτησία Εμμανουήλ Ρούσου και τα στοιχεία του περιβάλλοντα χώρου αυτών (μάντρες, αυλόπορτες, δεξαμενή νερού, πλακοστρώσεις) που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νικολάου και ανώνυμης δημοτικής οδού, στο Ο.Τ. 30 και Ο.Τ.

Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Σάμου  υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ .

Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου “ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.”, διοργανώνει τη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 μ.μ. ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης”.

Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το νέο κανονισμό  όλοι  όσοι αρδεύονται από το δίκτυο της Λιμνοδεξαμενής στην περιοχή Βελανιδιάς, Δημοτικής Ενότητάς Μαραθοκάμπου ,πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση για την περίοδο 2021 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά , διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα  χρήσης του δικτύου.

 

Πρόσκληση

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα με τη Συνεργασία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων την Τετάρτη 7/4/2021 με θέμα την Oστεοαρθρίτιδα.