Δελτίο τύπου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 , η «4η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Μετά από 16 χρόνια , η δημοτική αρχή με την άψογη συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΑΜΟΥ -ΧΙΟΥ κατάφεραν να οργανώσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνει χώρα στο νησί μας.

Δελτίο τύπου

Σχετικά με τον «ντόρο» που έχει δημιουργηθεί για την υπάλληλο του δήμου που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μαραθοκάμπου, ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει για τα κάτωθι.

Είναι γνωστό σε όλους  και πολύ περισσότερο στους «διαμαρτυρόμενους» ότι ο νεοσύστατος δήμος μας από την ημέρα συστάσεως λειτουργεί με ελλιπές προσωπικό.

Δελτίο τύπου

Στην προσπάθεια εξεύρεσης κινήτρων προσέλκυσης νέων φοιτητών στα Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής και των  Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι της Σάμου, το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Σάμου έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την δημιουργία υποτροφιών στους νέο εισακτέους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες για την «Στερέωση -Αποκατάσταση των Ιερών Ναών Μεταμόρφωσης του Σωτήρος  και του Αγίου Νικολάου - Ανάδειξη του Βυζαντινού κάστρου στην περιοχή Ποτάμι Καρλοβάσου» έργο  που υλοποιείται  από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ενημέρωση-Announcement

Ενημερώνουμε ότι το Μουσείο Βυρσοδεψίας Καρλοβάσου είναι επισκέψιμο και οι ημέρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από τις 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Επίσης ανοιχτό παραμένει και το απόγευμα της Δευτέρας και της Τετάρτης από τις 19:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.

 

Please be informed that the Tannery Museum in Karlovasi is open to the public and its opening.Days are from Monday to Friday and hours from 09:00 am. until 1:00 p.m.

It is also open on Monday and Wednesday afternoons from 19:00 p.m. until 9:00 p.m.

Δελτίο τύπου

Την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε το βιβλίο της Καλλιθεάτισσας Δρ. Αγγελικής Αθανασακοπούλου Στη σκιά της παλίρροιας - Γιάννης Χατζίνης - Το πορτρέτο του πολίτη και κριτικού από τις εκδόσεις ΠΙΤΣΙΛΟΣ στον χώρο πολιτισμού και νεολαίας του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων).

Δελτίο τύπου

Ευχές Δημάρχου για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

 

«Ενόψει της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες , καλή επιτυχία σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από καρδιάς εύχομαι στο κάθε παιδί να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και να ανταμειφθούν οι κόποι ετών.

Ανακοίνωση Δήμου Δυτικής Σάμου προς επιχειρηματίες

Χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου

• Τετάρτη, 26 Μαΐου, 2021

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, ενημερώνει τις επιχειρήσεις, που προτίθενται να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2021, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή έκθεση εμπορευμάτων σε πεζοδρόμια, πλατείες κλπ. να καταθέσουν αίτηση, για την χορήγηση άδειας χρήσης δημοτικού χώρου.

Ανακοίνωση -Δελτίο τύπου

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Σάμου  υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει τη συνέχεια του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30.