Δελτίο τύπου
ΕΙΚΟΝΑ
Κατηγορία

Δελτίο τύπου

Επίσκεψη Κυβερνητικών πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Δυτικής Σάμου για την αποτύπωση των συνεπειών του φοβερού σεισμού που έπληξε το νησί μας.

Η δημοτική αρχή υποδέχτηκε σήμερα τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Μητσοτάκη Κυριάκο στην πόλη του Καρλοβάσου.

Ο Πρωθυπουργός μετά από μία πρώτη εικόνα της καταστροφής δήλωσε ότι θα φροντίσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες το συντομότερο δυνατόν με την στήριξη και την συνεργασία όλων των υπηρεσιών και των φορέων.

Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε ότι η Πολιτεία θα προχωρήσει άμεσα στην καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες, έτσι ώστε το νησί να ξαναβρεί σύντομα τους φυσιολογικούς του ρυθμούς.

Η εικόνα δε του ιερού ναού της Μητροπόλεως του Καρλοβάσου Παναγίας Θεοτόκου ,ήταν αυτή που συγκίνησε και ώθησε στη δέσμευση του κ Μητσοτάκη για την αναστήλωση του ναού παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιου.

Να τονίσουμε ότι παρόντες επίσης ήταν ,ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος , ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης , ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτη, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Δήμος Δυτικής Σάμου

eikona
Ο Πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης με τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ.Λυμπέρη.