Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έχει συσταθεί γραφείο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών  (ΔΑΕΦΚ) το οποίο θα στεγάζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Καρλοβάσου  και θα λειτουργεί καθημερινά  από την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι του γραφείου  θα εξυπηρετούν τους πολίτες και τα τεχνικά γραφεία για θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις και την επιδότηση ενοικίου.

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ενημερώνει τους πολίτες ότι  η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για τα επιδόματα πρώτων βιοτικών αναγκών , επισκευαστικών αναγκών και οικοσκευών λόγω σεισμού  λήγει  την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Ευχαριστήρια επιστολή για την στήριξη των σεισμοπαθών του Δήμου Δυτικής Σάμου

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου  με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, όλους εσάς που προσφέρατε δωρεάν,  άλλοι τις υπηρεσίες σας και άλλοι αγαθά πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, εξοπλισμό καταλυμάτων για τους σεισμόπληκτους πολίτες και τις  οικογένειες του δήμου μας και συνεισφέρατε ουσιαστικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Άρθρο 4 παρ. 8 της ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/48653/1597/29.05.2019 (ΦΕΚ 2172/Β/07.06.2019) σχετικά με τον Επιμερισμό του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% σε Κοινότητες όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί Σταθμοί για τα έτη 2015-2019, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟ –ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την ισχυρή  σεισμική δόνηση 6,7 R που προκλήθηκε στο νησί στις 30/10/2020 και προκάλεσε σοβαρές κτιριακές ζημιές με κίνδυνο κατάρρευσης  αυτών , ιδίως  στο κέντρο του Καρλοβάσου πέριξ του μητροπολιτικού ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθώς και το γεγονός ότι η περιοχή έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ΑΔΑ:6Τ5946ΜΤΛΒ-ΣΕΑ.

 

Κρίνεται απαραίτητο :

Ανακοίνωση

Μας έχει συγκινήσει βαθιά η τεράστια προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας που καταφτάνει συνεχώς από όλους σας!

Επιχειρήσεις, φορείς , υπηρεσίες , σωματεία, σύλλογοι, άνθρωποι από όλο τον κόσμο μας στηρίζουν ακατάπαυστα!