Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου

Έλμερ ο Παρδαλός Ελέφαντας -Παιδικό Θέατρο

Δημοτικό Σχολείο Μαραθοκάμπου

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ώρα έναρξης : 20:30 μ.μ.

H επίσημη θεατρική παράσταση του

“Έλμερ του Παρδαλού Ελέφαντα”

Στη Σάμο την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4

Αυγούστου 2021!

Ανακοίνωση

Εφιστούμε την προσοχή των δημοτών μας στο θέμα της χρήσης και της κατανάλωσης νερού.

Λόγω του ότι βρισκόμαστε εν μέσω της θερινής περιόδου , οι ανάγκες είναι αυξημένες μιας και η επισκεψιμότητα μεγαλώνει τις απαιτήσεις χρήσης νερού.

Επιβάλλεται η σωστή και η περιορισμένη χρήση αυτού.

Τονίζουμε ότι το νερό της ύδρευσης απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιείται για άρδευση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «4Η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» θα λάβει χώρα στο Δήμο Δυτικής Σάμου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ..

Οι  συν διοργανωτές των αγώνων είναι:

Δελτίο τύπου

Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες το βράδυ , ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης με τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δημήτρη Παπαγεωργίου με θέμα την «Πορεία εξέλιξης των ζητημάτων που αφορούν το πανεπιστήμιο».

Στην ενημέρωση παραβρίσκονταν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών , Μεταφτσής Βασίλης και ο Πρόεδρος Τμήματος Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Στυλιανός Ξανθόπουλος.

Δελτίο τύπου

Για 3η φορά διοργανώνεται στην Σάμο το Ράλλυ Αντίκα «Tour des Samos» με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας κ. Ιωάννη Ιγγλέση.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στηρίζει τον αγώνα Ιστορικών Οχημάτων και εύχεται στους συμμετέχοντες , καλή επιτυχία καθώς και να απολαύσουν τις ομορφιές όλου του νησιού από άκρη σε άκρη.

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου υπ΄αριθ. 72/2021

Εγκρίθηκε το ετήσιο σχέδιο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Δυτικής Σάμου από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο και επισυνάπτεται παρακάτω.

 

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες για την «Στερέωση -Αποκατάσταση των Ιερών Ναών Μεταμόρφωσης του Σωτήρος  και του Αγίου Νικολάου - Ανάδειξη του Βυζαντινού κάστρου στην περιοχή Ποτάμι Καρλοβάσου» έργο  που υλοποιείται  από το Υπουργείο Πολιτισμού.