ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «4Η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» θα λάβει χώρα στο Δήμο Δυτικής Σάμου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ..

Οι  συν διοργανωτές των αγώνων είναι:

Δελτίο τύπου

Για 3η φορά διοργανώνεται στην Σάμο το Ράλλυ Αντίκα «Tour des Samos» με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας κ. Ιωάννη Ιγγλέση.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στηρίζει τον αγώνα Ιστορικών Οχημάτων και εύχεται στους συμμετέχοντες , καλή επιτυχία καθώς και να απολαύσουν τις ομορφιές όλου του νησιού από άκρη σε άκρη.

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου

Περίληψη Διακήρυξης Επαναληπτικής Δημοπρασίας Παραχώρησης Δικαιώματος απλής χρήσης Αιγιαλού -Παραλίας έναντι ανταλλάγματος 2021-2022

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική, για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης,
έναντι ανταλλάγματος, με διάρκεια δύο ετών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν
ενδιαφέρον.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 12 Ιουλίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 10:00
π.μ (λήξη 12:00πμ) στο Δημοτικό κατάστημα Καρλοβάσου.

Οι χώροι καθώς και τα δικαιολογητικά για τους συμμετέχοντες αναφέρονται στο συνημμένο έγγραφο.

Ενημέρωση

Το σωματείο Be-Live ιδρύθηκε για να προσφέρει τη δυνατότητα της εξωσωματικής

γονιμοποίησης σε υπογόνιμα ζευγάρια που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το σοβαρό οικονομικό

βάρος της μεθόδου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν για τις δράσεις της BE-LIVE και για τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεών της.

Από το Δήμο Δυτικής Σάμου

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του «Κέντρου Κοινότητας Δυτικής Σάμου».

Το ακίνητο πρέπει να έχει εμβαδό 80-100 m2, να βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Καρλοβάσου, να έχει πρόσβαση ΑΜΕΑ και να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που ορίζονται στην αναλυτική διακήρυξη που επισυνάπτεται.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Παρασκευή

23.07.2021 και ώρα 14:00.

Δελτίο τύπου

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Σάμου  υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει την τελευταία ενότητα του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ .

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ως υδρονομέα για τα αρδευτικά δίκτυα της Κοινότητας Μαραθοκάμπου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τους όρους και τις προυποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

 

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου